Бісквіт з малиною

Бісквіт

Пропоную вам чудовий бісквіт з малиною, який можна подати до чаю або кави. Бісквіт хороший сам по собі, але по-бажанням його можна розрізати і прошарками кремом. Готується бісквіт дуже просто.

Час приготування: 1 година
Кількість порцій: 12

Список інгредієнтів

  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 125 г
  • борошно пшеничне – 125 г
  • вершки 33% – 100 мл
  • ванілін – 2 г
  • малина свіжа – 200 г
  • вершкове масло – для змащування форми

Як приготувати бісквіт з малиною

Збити яйця до збільшення маси, потроху підсипати цукор не перестаючи збивати. Всипати ванілін і перемішати.

Далі просіяти борошно і перемішати тісто методом складання.

Потім влити вершки кімнатної температури.

Форму змастити вершковим маслом і вилити тісто. Розкласти зверху ягоди малини. Малину мити не потрібно, вона повинна бути сухою.

Бісквіт випікати 35 хвилин при 190 градусах. Форму з бісквітом остудити.

Нарізати бісквіт порційними шматочками і подати до столу.
Бісквіт також можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!

Цікаві матеріали: