Безе з шоколадом “Троянди”

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом “Троянди” – ніжний і елегантний десертик.
Хрустка текстура безе повністю тане в роті.

Час приготування: 1 година

Список інгредієнтів

  • яєчні білки – 2 штуки
  • сіль – щіпка
  • цукровий-пісок – 100 грам
  • ванільний цукор – 1 чайна ложка
  • харчовий барвник червоний
  • шоколад чорний – 120 грам
  • кокосова стружка – 50-60 грам

Спосіб приготування

Виливаємо білки в чисту ємність, висипаємо сіль і збиваємо міксером до пишної піни. Далі підсипаємо поступово цукор-пісок і ванільний цукор, збиваємо до стійких м’яких піків. В кінці додаємо харчовий барвник, перемішуємо.

Розміщуємо білки в кондитерський мішок з насадкою.

Деко застелити пергаментом, видавлюємо білки починаючи від центру і роблячи кола навколо, щоб вийшла трояндочка, відступаючи один від одного 2см.

Випікаємо при температурі 90С 90 хвилин з відкритими дверцятами.

Після закінчення часу вимкнути духовку і залишити безе в духовці до повного охолодження.

Потім розтопити шоколад. Розміщуємо дно безе в шоколад і в кокосову стружку, викладаємо на пергамент.

Цікаві матеріали: