Бездоганні панкейки

Панкейки

Ідеальний сніданок для всієї родини. Хочеться їсти їх багато-багато, неможливо зупинитися!

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 12-15 штук
Кухня: Американська кухня

Список інгредієнтів

  • борошно пшеничне – 2 склянки
  • кефір – 2 склянки
  • цукор – 3 ст. ложки
  • сіль – 1 ч. ложка
  • олія соняшникова – 2 ст. ложки
  • яйце – 2 штуки
  • сода – 1 ч. ложка (без гірки)
  • ванільний цукор – 1 пакетик

Спосіб приготування

Збити яйця з цукром на водяній бані, для цього треба поставити миску з яйцями і цукром в каструлю зі слабко киплячою водою. Далі теплу суміш треба збити міксером до майже білого кольору і збільшення в об’ємі. Тепер додаємо теплий кефір і масло, перемішуємо. Борошно обов’язково просіваємо, додаємо в неї сіль і ванільний цукор, змішуємо рідку суміш з сухої. Якщо багато грудочок використовуємо міксер. У готове тісто насипаємо ложку соди і перемішуємо. Далі тісто має постояти 5 хвилин. Випікаємо наші панкейкі на сухій сковороді. Коли на поверхні почнуть з’являтися Пузирки, треба перевертати панкейк. Їмо з варенням, повидлом, згущеним молоком і сметаною. Смачного!

Цікаві матеріали: