Бананові панкейки

Бананові панкейки

Пропоную вам спекти дуже смачні бананові панкейки!

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 4

Список інгредієнтів

  • банан – 1 шт.
  • молоко – 320 мл
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 2 ст.л.
  • борошно – 250 г
  • масло вершкове – 30 г
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • сіль – щіпка

Як приготувати бананові панкейки

У миску розбити яйце, додати дрібку солі і цукор, добре збити віночком.

Банан розім’яти в пюре, краще взяти переспілі плоди. До збитого яйцю з цукром додати бананове пюре і розтоплене вершкове масло. Знову масу добре збити.

Додати молоко. Просіяти борошно з розпушувачем.
Добре розмішати тісто.

Добре розігріти сковороду, нічим не змащувати. Викладати в центр по 2 ст.л. тесту. Коли одна сторона підсмажиться, перевернути і обсмажити з іншого боку.

Панкейкі скласти гіркою на тарілку. Подавати з молоком, чаєм або кавою.
Смачного!

Цікаві матеріали: