Баклажани з арахісом і часником

Баклажани з арахісом і часником

Баклажани з арахісом і часником – смачна гостра закуска, яку можна приготувати на вечерю або на святковий стіл. Арахіс можна замінити на волоські горіхи – теж буде смачно!

Список інгредієнтів

  • баклажани – 2 шт
  • арахіс – 4 ст.л.
  • часник – 3 зуб.
  • петрушка – 0,5 Пуч.
  • сіль, суміш перців – за смаком
  • перець червоний мелений – за смаком
  • оливкова олія – 3-4 ч.л.
  • рослинне масло – для смаження

Спосіб приготування баклажанів з арахісом і часником

Баклажани порізати кубиками, посолити і залишити хвилин на 30.

Обсмажити баклажани на соняшниковій олії до золотистої скоринки.

Арахіс подрібнити в кавомолці.

Змішати арахіс з подрібненою петрушкою і пропущеним через прес часником. Влити оливкове масло, додати трохи солі і червоний мелений перець за смаком. Змішати з підготовленою горіховою сумішшю гарячі баклажани. Все перемішати. Дати закусці охолонути, помістити її в холодильник на 30-40 хвилин. Подати баклажани з арахісом і часником до столу.

Смачного!

Партнеры стройки: адрес склад фасадов

Цікаві матеріали: