Баклажани фаршировані сиром

Фаршировані баклажани

Є багато варіантів фаршированих баклажанів, я пропоную з сирною начинкою. Дуже смачна закуска, підійде і для буднів і для святкового столу.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 5

Список інгредієнтів

  • баклажани – 5 шт.
  • сир твердий – 150 г
  • сир – 200 г
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • сіль, перець – за смаком
  • петрушка – 0.5 пуч.

Спосіб приготування

Баклажани розрізати навпіл, хвостики можна залишити.

Закип’ятити воду і опустити в неї половинки баклажанів, варити 10 хвилин.

Вийняти баклажани з каструлі, остудити, потім вийняти м’якоть і подрібнити.

Сир викласти в миску, додати натертий твердий сир, цибулю, нарізану кубиками і часник, пропущений через землянку. Подрібнити петрушку і також додати до загальної маси.
Посолити і поперчити за смаком.

Додати подрібнені баклажани і яйце. Масу добре перемішати.
Начинка готова!

Наповнити начинкою баклажановие човники і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Подати смачну закуску до столу.
Смачного!

Цікаві матеріали: