“Ананаси” з кабачків

Ананаси з кабачків

Цей рецепт мені дала тітка ще в позаминулому році, і ось уже два роки я з вдячністю користуюся цією прекрасною заготівлею. На вигляд, запах і смак такі “ананаси” не відрізняються від магазинних. Їх можна використовувати в салати, десерти, торти, а можна відразу подавати прям на стіл. І готуються вони дуже-дуже просто.

Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: приблизно 2 л

Список інгредієнтів

  • ананасовий сік (нектар) – купується в магазині – 1 л
  • кабачки – 2 кг
  • цукор – 300 гр
  • лимонна кислота – 1 ч.л.

Як приготувати “Ананаси” з кабачків

Кабачки потрібні вже не дуже молоді, тому що м’які швидко розварюються, а нам це не треба. Очистити їх від шкірки і серединок, нарізати великими шматочками. Сік закип’ятити, додати цукор і лимонну кислоту. Коли цукор розчиниться, покласти туди кабачки і кип’ятити ще 15 хвилин. Після розкласти по банкам разом з сиропом і закатати.

Цікаві матеріали: